Winkelwagen / offerte

Bel ons op: 010 420 63 63

Webshop van ART Woninginrichting - Lamelparket

ART Woninginrichting biedt een onderscheidende collectie houten vloeren met een warme, sfeervolle uitstraling en optimale prijs-kwaliteitverhouding. Met diverse dessins en verschillende uitvoeringen is er voor alle woonstijlen een geschikte houten vloer. Alle vloeren in onze collectie zijn ‘woonklaar’ geolied of gelakt. Dit betekent dat ze na plaatsing van uw houtn vloer niet behandeld hoeven te worden en direct gebruikt kunnen worden. Ook zijn ze daardoor eenvoudig in onderhoud en hebben ze een stijlvolle, matte finish met een heel natuurlijke uitstraling.

Kom langs voor een deskundig advies eneenvrijblijvende offerte aan.

Houten vloeren kopen? Kom langs voor de aanbiedingen - ART Woninginrichting

Houten vloer kopen? Beste kwaliteit en de laagste prijsHouten vloer kopen

Waarom een parket  houten vloer? Een houten vloer is gemaakt een natuurlijk materiaal dat extra warmte en sfeer aan je kamer geeft. Houten vloeren zijn erg duurzaam en zeker een goede investering voor de toekomst. Een prachtige eiken vloer gaat bijvoorbeeld lang mee, zelfs bij intensief gebruik, en zal weinig slijtage vertonen, mits de vloer correct onderhouden wordt. 

Houten vloer aanbieding

Wilt u een goede kwaliteit houten vloer kopen voor een scherpe prijs? Bekijk online onze lamel parket collecties en kom langs voor een vrijblijvende offerte. Afhankelijk van de hoeveelheid zullen wij een gewenste vloer voor een scherpe prijs aanbieden.

Houten vloer op vloerverwarming

Een houten vloer voegt veel warmte en sfeer toe aan je interieur. Met vloerverwarming wordt het wooncomfort nog groter. Wij krijgen vaak de vraag van onze klanten of een houten vloer wel kán op vloerverwarming. Het antwoord is volmondig : JA!

Het leggen van houten vloer

Parketvloeren met tand en groef kunnen naast een vol verlijmde installatie ook zwevend geïnstalleerd worden. Hierbij worden de vloerdelen in de groef verlijmd met een waterbestendige houtlijm. Toch adviseren wij om een tand en groef parket vol te verlijmen. Dit heeft als voordeel dat er geen luchtlaag is tussen het parket en de ondervloer waardoor dit sterk het loopgeluid reduceert.

Onderhoud houten vloer

Houten vloeren zijn makkelijk om schoon te maken en te onderhouden. Bij een eiken vloer is grondig stofzuigen geen enkel probleem en hierdoor is het ook veel hygiënischer dan tapijt. Het is natuurlijk wel belangrijk om het juiste onderhoud toe te passen, om slijtage te voorkomen. Hout kan gevoelig zijn voor vocht, u moet dus wel de luchtvochtigheid van de ruimte controleren.

Voordelen van een houten vloer

Een houten vloer geeft zoveel meer sfeer aan een ruimte dan een stenen vloer. Doordat hout een natuurlijk materiaal is, geeft het een warme en authentieke uitstraling. Het maakt uw huis prettig om in te wonen en te leven. Doordat houten vloer zo lang mee gaan, hebben deze vloeren ook een tijdloos karakter. Ze kunnen prachtig staan in een klassiek interieur, maar misstaan ook zeker niet in moderne en strakke inrichting

Advies over houten vloer kopen

Heeft u vragen over houten vloeren of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op of bezoek onze showroom.

Lamel parket of houten vloer koop je voordelig bij ART Woninginrichting