Winkelwagen / offerte

Bel ons op: 010 420 63 63

Kom langs en voel de unieke kwaliteit van de mFLOR vloeren

Ontdek de mFLOR collecties. Alle producten beschikken over een zeer natuurlijke uitstraling die niet van echt hout of natuursteen te onderscheiden is, met de praktische en comfortabele producteigenschappen van hoge kwaliteit PVC vloeren.

mFLOR PVC vloeren hebben vele positieve eigenschappen die zorgen voor jarenlang plezier van een mooie, veilige en zorgeloze vloer.
Een geruste basis voor een aangenaam interieur.

mFLOR vloeren zijn ijzersterk en voorzien van een onverwoestbare slijtlaag. Hierdoor gaan de vloeren jarenlang mee, ook bij intensief gebruik! De vloeren van mFLOR dragen bij aan een aangename akoestiek. Dit komt door de veerkrachtige eigenschappen van PVC, wat loopgeluiden minimaliseert. De mFLOR vloer voelt niet alleen aangenaam aan qua temperatuur, maar is ook comfortabel zacht aan de voeten. mFLOR vloeren zijn kras- en vlekbestendig. Wel zo gemakkelijk wanneer er iets op de vloer valt. Doordat mFLOR vloeren veerkrachtig zijn, blijven er geen permanente indrukken in de vloer achter. Zware meubelstukken of naaldhakken vormen geen enkel probleem. PVC vloeren zijn waterbestendig. Dat is niet alleen prettig bij het schoonmaken, maar maakt ook dat de vloer toepasbaar is in alle ruimtes, van kantoor tot woonkamer, van keuken tot toilet en badkamer.

mflor PVC vloeren

De Parva collecties van mFLOR bieden creatieve vrijheid. Door de unieke afmeting legt u de vloer eenvoudig in een populair visgraat motief. Of combineer met grotere afmetingen en creëer een borderrand met of zonder voegstrips. Iedereen kan een vloer met zijn eigen design en identiteit creëren. De mogelijkheden zijn eindeloos.

De Abstract tegels hebben een populaire vintage look & feel met een cross-over design, wat de vloer een zachte, textielachtige uitstraling geeft.

Ontdek Authentic Oak XL van mFLOR. Dit natuurlijke, eiken dessin is de basis voor een traditionele houten vloer die niet van echt te onderscheiden is. Door de Natural Touch ziet het er niet alleen echt uit, maar voelt het ook zo! De Authentic Oak XL collectie is ook beschikbaar als Parva Oak (visgraat) en Parva Oak Chevron (Hongaarse punt). Zo varieer je eenvoudig met formaten en legpatronen.

mflor Parva visgraat

Bekijk mFLOR PVC Vloeren

Kom langs en bekijk mflor en solcora vloerenSolcora vloeren zijn rigid core PVC vloeren met een ijzersterke klikverbinding en geïntegreerde ondervloer voor optimaal comfort en een snelle en eenvoudige installatie. Solcora is Silence en is alles in 1. Alle collecties zijn voorzien van een 2 mm dikke, geluidsreducerende ondervloer. Hiermee behalen ze een (door TÜV geteste) geluidsreductie van ΔLLIN 10 dB, zoals vereist in de Nederlandse VvE norm.

Solcora vloeren worden zwevend gelegd en kunnen gemakkelijk over een oneffen vloer gelegd worden, zonder (blijvende) aanpassingen aan de ondergrond! Zo combineert Solcora de comfortabele voordelen van PVC vloeren (zoals mFLOR) met een snelle en eenvoudige installatie. De ideale vloer voor iedere werk- of leefomgeving, klik & klaar!

PVC vloer Solcora click

Bekijk Solcora Click PVC Vloeren

 

mflor

Solcora