ART Woninginrichting is uw betrouwbare partner in vloeren.

010 420 63 63

Winkelwagen / offerte

010 420 63 63

Trap bekleden kosten

Wat zijn de kosten om uw trap te laten bekleden?

Trap bekleden met tapijt:

De kosten van trap bekleden verschillen per situatie. De prijzen zijn vooral afhankelijk van het soort trap, aantal treden van de trap, kwaliteit van de vloerbedekkin en ondertapijt. Heeft u meer wensen o.a. het bekleden van de zijkanten van de trap of het bekleden van de trap in twee kleuren vloerbedekking dan zal de kosten meer worden. U kunt uiteindelijk zelf bepalen hoeveel geld wilt u voor uw trap uitgeven. 

Het bekleden van een trap met tapijt geeft altijd een mooi uitstraling. Het tapijt is ook geluidsdempend en zacht. het geluiddempend en houdt het warmte vast. Vooral in de wintermaanden voelt een trapbekleding heerlijk aan. Nagenoeg elke trap kan bekleed worden. 

Bent u opzoek naar een goedkope oplossing om uw trap te bekleden? Bekijk onze prijzen en aanbiedingen.

Trap bekleden prijzen op onze website zijn met tapijt en inclusief btw.

trap bekleden kosten en prijzen

Dichte trap of open trap

De kosten voor het bekleden van een dichte trap in vergelijking met een open trap zijn minder..Voor het bekleden van een open trap heb je meer tapijt en lijm nodig. Ook is de klus bewerkelijker, omdat de treden rondom worden bekleed en aan de achterzijde van de treden naden worden gemaakt.

Hoeveel treden heeft de trap

De trap bekleden kosten op onze website zijn gebasseerd standaard op 13 treden. Heeft uw trap meer treden dan zijn de kosten hoger worden.

Ondertapijt prijzen

Als u voor het geluid, comfort en levensduur van het tapijt een ondertapijt voor uw trap kiest, dan worden de kosten van de ondertapijt en het verlijmen apart vermeld. De prijzen worden bepaald door de kwaliteit en dikte van de ondertapijt en het aantal treden van de trap.

De prijzen van het tapijt

Voor uw trap kunt u kiezen uit een bekleding van frisé tapijt, lussen pool tapijt, projectkwaliteit tapijt of  naaldvilt. De prijzen per kwaliteit zijn verschillend en daardoor zal de kosten voor het bekleden van uw trap per type tapijt anders zijn. Bekijk onze aanbiedingen en prijzen

De voordelen van het tapijt op de trap

✔️Lagekosten in vergelijking met traprenovatie

✔️Geluidsdempend

✔️vele mogelijkheden in kwaliteiten en kleuren

✔️ Passend bij elk interieur

Bespaar tot wel 20% op je trap bekleden met tapijt!

Offerte aanvragen

100% gratis en geheel vrijblijvend

Traprenovatie met PVC prijzen

De traprenovatie kosten met het gebruik van PVC stroken liggen rond de € 1200 tot € 2000 (of meer) inclusief alle benodigde materlialen. Dit is met name afhankelijk van de kwaliteit en het merk PVC of vinyl wat u aanschaft, aantal treden van de trap en soort trap ( dicht of open ). Bekijk onze traprenovatie aanbiedingen en prijzen

traprenovatie kosten pvc - prijzen

Offerte aanvragen om de de kosten te weten

Wilt u graag weten wat uw trap kost om te bekleden? kom langs voor een advies of Vraag een vrijblijvende offerte aan

Bespaar tot wel 20% op je traprenovatie met PVC!

Offerte aanvragen

100% gratis en geheel vrijblijvend