ART Woninginrichting is uw betrouwbare partner in vloeren.

010 420 63 63

Winkelwagen / offerte

010 420 63 63

Webshop van ART Woninginrichting - Visgraat - Lamelparket

Visgraat laminaat en PVC:

Visgraat is de trend! De visgraat motief is een tijdloze en een van de meeste populaire vloer designs op het moment. Deze vloer is modern maar toch klassiek. Dankzij de visgraat motief heeft iedere kamer een unieke sfeer. Een vloer die in een visgraat motief wordt gelegd, zorgt nog steeds dat de ruimte chique uitstraling heeft.

Creëer een klassiek interieur met deze mooie visgraat laminaat vloeren. Met visgraat laminaat geeft u iedere ruimte een tijdloze en exclusieve uitstraling. Een visgraatvloer wordt gezien als een luxe en het oogt sfeervol.

Visgraat laminaat past bij elk interieur. De klassiek ogende vloer doet het prima in chique panden, maar ook in moderne kantoor- of woonruimtes. De van oorsprong exclusieve en kostbare visgraat vloer is tegenwoordig voor iedereen goed betaalbaar. Met de huidige technieken zie je nagenoeg geen verschil tussen een massief houten visgraatvloer en een visgraat laminaatvloer. Sterker nog, visgraat laminaat heeft een groot voordeel t.o.v. hout: VIsgraat laminaat is makkelijk te onderhouden

Bent u op zoek naar een visgraat laminaat? ART Woninginrichting heeft een ruim assortiment. In onze showroom is volop de mogelijkheid om producten met elkaar te vergelijken en kunnen wij u van deskundig advies voorzien. Ook wanneer u visgraat laminaat zoekt kunnen wij u van dienst zijn. 

Voordelig visgraat laminaat kopen bij ART Woninginrichting. Bekijk onze laminaat aanbiedingen.