Winkelwagen / offerte

Bel ons op: 010 420 63 63

Webshop van ART Woninginrichting - Fabrieksgarantie 20 jaar - PVC vloer

PVC vloer kopen? Bekijk onze aanbiedingen en neem gerust contact met ons op voor een offerte. ART Woninginrichting heeft altijd het grootste assortiment en ook PVC leggen service! U kunt pvc vloeren online bestellen voor allerlaagste prijzen. ART Woninginrichting biedt je vele topmerken pvc vloeren die u snel, gemakkelijk, voordelig en veilig bestellen.

Op onze website vindt u pvc vloer in licht eiken tot donker eiken en grijze kleuren. Bijna alle pvc vloeren op onze webshop zijn geschikt voor vloerverwarming en vloerkoeling. Om te weten wat uw pvc vloer kost vraag dan een vrijblijvende offerte aan.

PVC vloeren aanbieding - ART Woninginrichting

PVC vloer kopen? Beste kwaliteit en de laagste prijsWat is een PVC vloer

Een pvc vloer is gemaakt van kunststof. PVC vloer wordt ook vinyl stroken genoemd en staat voor Poly-vinyl-chloride. Pvc vloeren zijn bijzonder sterk, bestaand tegen vocht en water, makkelijk te onderhouden, stil en geschikt voor intensief belopen ruimtes. Ook belangrijk om te weten is dat Pvc vloeren uitstekend geschikt zijn voor vloerverwarming en vloerkoeling. Dankzij de huidige technieken zijn pvc vloeren niet of nauwelijks van een echte houten vloeren te onderscheiden.

Diverse merken

Als u graag een pvc-vloer wilt, zijn er een heleboel soorten en maten, maar welke zijn dat dan allemaal? De bekende merken pvc vloeren zijn Mflor, Livyn, Ambiant, Beautifloor, Gerfloor, Bodiax

Uitvoeringen en soorten

Er zijn twee soorten pvc vloeren op de markt. Namelijk pvc vloer met een klikverbinding en pvc vloer in lijmsysteem of dryback die op een geëgaliseerde vloer verlijmd en gelegd moet worden. De kliksysteem pvc vloeren zijn ook in twee uitvoeringen '' geheel van pvc '' met een dikte van ca. 5mm en '' pvc op HDF '' met een dikte van ca. 10mm leverbaar. Er moet rekening gehouden worden dat bij een klik pvc vloer een juiste en geschikte ondervloer te gebruiken.

PVC vloer voordelen

Natuurgetrouwe uitstraling.Waterbestendig, toepasbaar in vochtige ruimten zoals badkamers en keukens, Eenvoudig te reinigen, Hoge slijtvastheid en gemakkelijk in onderhoud, Aangenaam, zacht loopgeluid, Geschikt voor vloerverwarming en vloerkoeling

Onderhoud PVC vloer

PVC vloeren zijn eenvoudig in onderhoud. Gebruikaltijd de juiste onderhoudsmiddel voor uw pvc vloer! Een goede schoonloop-zone houdt namelijk een groot deel van het binnengelopen vuil vast. Dit draagt een aanzienlijk deel bij in de besparing van uw onderhoudskosten en de levensduur van uw PVC vloer.

Vloer kopen bij ART Woninginrichting

Bent u op zoek naar pvc vloer voor uw woning, kantoor of winkel? Bekijk en bestel uw pvc vloer online via onze webshop of vraag een vrijblijvende advies of informatie over deze vloeren. U kunt voor het inrichten van uw woning, interieur en kleurcombinaties de voorbeelden en stalen van deze vloeren in onze showroom bekijken.

PVC vloer leggen

U kunt ook gebruik maken van onze legservice. Wij zijn gespecialiseerd in het egaliseren en leggen van pvc vloeren. Onze vakkundige stoffeerders zorgen voor een perfect eindresultaat.

Om een dryback pvc vloer te kunnen leggen dient de ondergrond vlak en strak te zijn! Daarom is het noodzakelijk dat de ondergrond geëgaliseerd wordt met daarvoor geschikte egalisatie materialen. Bekijk onze prijzen voor het egaliseren van de vloer en de legkosten van pvc vloeren.

PVC vloer online aanbieding - ART Woninginrichting