Uw betrouwbare partner in vloeren, Gordijnen en trap bekleding in regio Rotterdam
010 420 63 63

Winkelwagen / offerte

010 420 63 63

Marmoleum Share Love Life

Marmoleum Share een natuurlijke vloer voor uw  woning

Marmoleum love life Share is een stevige vloer die zeker strak uitziet. Marmoleum is een duurzame en milieuvriendelijke product van linoleum en verkrijgbaar in verschillende kleuren en dessins. Marmoleum Share collectie bestaat uit prachtige kleuren. Marmoleum Share is een vloer met veel voordelen, zoals: comfort, duurzaamheid en milieuvriendelijk, maar ook stevigheid en het makkelijke onderhoud. Marmoleum vloeren zijn voorzien van een beschermende toplaag. Hierdoor kan deze linoleum vloer wel tegen een stootje.

De veelzijdige Marmoleum Share-collectie Marmoleum Share bestaat uit 12 prachtige vloeren met een natuurlijke uitstraling. Neem bijvoorbeeld het kleiachtige ‘Liquid Clay’ of ‘Cliffs of Moher’, afgeleid van de Kliffen van Moher in Ierland. Door verschillende kleuren met elkaar te combineren maak je jouw linoleum vloer nóg specialer.

Marmoleum share is 2,5mm dik en leverbaar is 200cm breed

Wij leveren en leggen marmoleum share collectie voor een scherpe prijs. Vraag altijd een vrijblijvende offerte aan.

Marmoleum op de vloer geeft de meest zorgeloze basis om het leven te vieren. Voluit, want deze aantrekkelijke vloer kan tegen een feestje. Op Marmoleum kun je helemaal je gang gaan en je impulsieve zelf zijn. Nodig vrienden uit voor een instant (dans)feestje. Geef toe aan de opwelling om (alweer) je hele interieur om te gooien. Schuif de meubels opzij en klap de pingpongtafel uit voor een spontaan huiskamertoernooitje.